My Friends!

Wednesday, October 5, 2016

EXERCISE LEPAS MINUM CINCH TEA - PELUH CAM HUJAN!

Assalamualaikum.

Suka2 nak share aktiviti setiap hari iaitu exercise - standing abs 5 minit dan squats 100x. Ambil masa 15-20 minit. Kalau buat konsisten memang nampak hasil dia even 15minit je sehari. Nak join? Wasap je saya share video you tube yang saya follow. Barulah tak boring kalau follow video.

Tadi lepas minum Cinch Tea Mix Shaklee, terus exercise. Peluh mencurah cam hujan, terutama area muka. Gambar pakai spek tu exercise kejap tadi. Peluh basah 1 muka. (Kena zoom baru nampak peluh2 😂)

Yang tak pakai spek tu exercise semalam.
Peluh tak serancak tadi, sebab minum cinch tea berjam2 awal sebelum exercise.

Memang boleh rasa beza peluh tu bila minum cinch tea dan terus exercise. Cinch tea bantu tingkatkan metabolisma 4x ganda untuk pembakaran kalori lebih cepat.

Apabila kalori cepat dibakar, ia menandakan metabolisma kita tinggi. Jadi, metabolisma yang tinggi sangat membantu untuk cepatkan pembakaran lemak yang terkumpul dan lemak yang masuk dalam badan. Metabolisma tinggi membantu untuk mempercepatkan penukaran lemak kepada tenaga.

Bonusnya minum cinch tea akan rasa selera kurang, dan tak rasa nak makan sangat. Tenaga tu tak yah cakap lah, energetic sampai malam.



Kalau korang nak cuba cinch tea, dan sama2 exercise dengan saya, wasap je okay, 011-19300290.