Unordered List

My Friends!

Thursday, October 20, 2016

VITAMIN E UNTUK PARUT



VITA E COMPLEX BANTU HILANGKAN PARUT

Vita E Complex membantu memelihara sel-sel yang sentiasa terdedah kepada radikal bebas agar tidak rosak. Ia juga membantu memperbaiki tekstur kulit, tona kulit yang tidak sekata, mengelakkan penuaan awal dan membantu masalah parut.

Vita E Complex ni ambil 1-2 biji je sehari, ia juga boleh disapu pada kulit untuk kesan lebih baik.

Wasap terus untuk harga ya.
@wawashaklee
011-19300290

Thursday, October 6, 2016

MUKA PINKISH, KULIT GEBU CONSUME SET CANTIK SHAKLEE

Assalamulaikum.



Testimoni terbaik hari ni. Customer ni wasap dah bank in duit untuk omega sempena promosi Omega bulan ni. Pastu dia share kisah happy dia dengan shaklee. Kemain dia happy dengan perubahan dia. Boleh tengok sendiri sebelum dan selepas. Gambar selepas tu pakai lipstik je. Comey lote tuannya.

Next time dia nak consume Vitamin E pula.

Banyak testimoni dapat dari dia:
✅kulit muka cantik & pinkish
✅no more jerawat & parut
✅berat turun 4kg
✅badan bertenaga, tak lemau dah
✅no more stress2. .

Mak dia paling happy tengok perubahan dia. Berkat ketabahan dan istiqomah consume ESP, VITAMIN C & B COMPLEX.

Sape ada masalah sama camni jugak?
Meh wasap kita sembang2.



Wawa 011-19300290
Instagram @wawashaklee
Pengedar Shaklee Ketereh, Mulong, Kota Bharu

Wednesday, October 5, 2016

EXERCISE LEPAS MINUM CINCH TEA - PELUH CAM HUJAN!

Assalamualaikum.

Suka2 nak share aktiviti setiap hari iaitu exercise - standing abs 5 minit dan squats 100x. Ambil masa 15-20 minit. Kalau buat konsisten memang nampak hasil dia even 15minit je sehari. Nak join? Wasap je saya share video you tube yang saya follow. Barulah tak boring kalau follow video.

Tadi lepas minum Cinch Tea Mix Shaklee, terus exercise. Peluh mencurah cam hujan, terutama area muka. Gambar pakai spek tu exercise kejap tadi. Peluh basah 1 muka. (Kena zoom baru nampak peluh2 😂)

Yang tak pakai spek tu exercise semalam.
Peluh tak serancak tadi, sebab minum cinch tea berjam2 awal sebelum exercise.

Memang boleh rasa beza peluh tu bila minum cinch tea dan terus exercise. Cinch tea bantu tingkatkan metabolisma 4x ganda untuk pembakaran kalori lebih cepat.

Apabila kalori cepat dibakar, ia menandakan metabolisma kita tinggi. Jadi, metabolisma yang tinggi sangat membantu untuk cepatkan pembakaran lemak yang terkumpul dan lemak yang masuk dalam badan. Metabolisma tinggi membantu untuk mempercepatkan penukaran lemak kepada tenaga.

Bonusnya minum cinch tea akan rasa selera kurang, dan tak rasa nak makan sangat. Tenaga tu tak yah cakap lah, energetic sampai malam.



Kalau korang nak cuba cinch tea, dan sama2 exercise dengan saya, wasap je okay, 011-19300290.

COD SHAKLEE KAT PENGKALAN CHEPA, PASIR TUMBOH DAN BACHOK, KELANTAN

As salam semua.

Untuk pengetahuan semua, saya ada buat cod jauh2 contohnya area Pengkalan Chepa, Bachok, Pasir Tumboh, tapi atas permintaan je ya. Dan ada cas untuk cod ikut jarak. Boleh wasap saya terus untuk urusan cod. Dan cod dibuat pada weekend sahaja ya.

Last week cod Shaklee ke Pengkalan Chepa, Pasir Tumboh dan Bachok. Alhamdulillah tiga2 cod dipermudahkan untuk berjumpa. Untuk lagi senang boleh share location yang accurate so saya boleh follow je location tu. Ramai juga yang provide location tapi kurang accurate. Kesian kat kami laki bini sesat. Hahaha. Takpe bab untuk share location saya ajar bila korang wasap nak jumpa mana2 untuk select location paling accurate. Ramai yang tersalah bagi location kes main tekan je, tak tengok accurate dia berapa meter.

So last week ke pantai lah kitorang sebab cod kat Bachok tu. Hihi. Nasib lah tak sesat. Best lah iqbal dia sorang2 main pantai sampai basah, siap mandi shower time nak salin baju.

Cantik dan bersih gak Pantai Bachok rupanya. Bertahun dah tak datang kat sini. Nak main2 air untuk budak2 okayla sebab pantai dia landai dan tak dalam macam pantai kat Bukit Keluang. So next time siapa request cod Bachok kita ke pantai lagilah. Haha.





Bye, assalamualaikum.
Ig @wawashaklee
011-19300290

Saturday, October 1, 2016

PROMO OKTOBER 2016

Promo Oktober 2016 kembali lagi.
Produk promo adalah:

Omega Guard
Buy 6 free 1
Or
Buy 2 less 5%

Vitalea Kids
Buy 3 free 1

Hurrey, siapa yang nak kurus tu sesuai sangat consume Omega Guard ni. Tapi bukan untuk kurus je tau. Banyak lagi fungsi dia.

[INFO : PELBAGAI KEBAIKAN OMEGA 3
=============================

1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
3. Mencegah salur darah dari tersumbat
4. Omega 3 dapat mengelakkan strok
5. Mengekalkan tekanan normal darah
6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
7. Mengurangkan sakit kepala
8. Merendahkan kolestrol
9. Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
11. Mengawal masalah obesiti
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung
13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin
14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak
15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
16. Membantu menyihatkan paru-paru
17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll
18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus)
19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang
20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik
23. Memelihara fungsi-fungsi sendi
24. Mencegah penyakit gout
Selain itu, Omega 3 yang tekandung dalam Omega Guard Shaklee membantu memperbaiki masalah berkaitan otak sepert:-

👍🏻 Mencegah insomnia
👍🏻 Mengurangkan tekanan emosi
👍🏻 Mengurangkan kemurungan dan kebimbangan
👍🏻 Membantu memperbaiki masalah autism
👍🏻 Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive
👍🏻 Mengurangkan masalah schizophrenia
👍🏻 Masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak

Mungkin anda seorang sahaja yang belum rasakan kesan Omega 3 Shaklee.

Wasap saya sekarang untuk dapatkan Omega dengan harga Promo!

Wawa 011-19300290
Ig @wawashaklee
Pengedar Shaklee Mulong, Ketereh, Kota Bharu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...