Unordered List

My Friends!

Wednesday, March 30, 2016

SPEK BARU, KALI NI ADA REZEKI PAKAI YANG RAY BAN

Alhamdulillah petang tadi Allah permudahkan urusan saya. Spek patah, lepas 4 tahun dia berkhidmat pagi tadi tamat riwayat dia. Sedih sungguh sebab spek tu paling best setakat ni.

Tapi percaturan Allah lagi hebat. Ada rezeki lain yang dia nak bagi. Survey 2 kedai je tadi, 1st kedai tak ada yang sesuai, size tak ngam dengan hidung. Susah nak cari size 55-17, dan terhad sebab nak guna cermin lama, cermin kaca so tak boleh nak potong.

Tiada rezeki kat kedai pertama, kami ke Focus Point, Seksyen 7. 3 orang pekerja tolong carikan frame yang ngam. Mulanya terjumpa 1 yang ngam cermin, tapi tak selesa sebab size kat hidung 16, bukan 17. (Hidung saya besar kot, perlu yang lebar). Nasib juga tak ngam sebab harga RM500 lebih. Cantik memang cantik tapi bukan rezeki saya.

Saya minta pekerja carikan lagi, sambil baca hasbunallah semoga Allah mudahkan pencarian. Dan alhamdulillah, ajaibnya ada satu lagi yang ngam. Allah, size 54-18. Okay dari yang 16 tadi, kalau besar tak apa. Try punya try syukur sesuai dengan muka.

Happy sebab Allah permudahkan urusan (history sebelum ni nak beli spek, masuk lebih 10kedai baru jumpa spek yang ngam).

Time nak bayar plak, pekerja tu cakap boleh bayar guna point kad kredit. Allah lagi la happy sebab point banyaklah juga (hasil borong shaklee guna cc). Nak bagitahu nya bayar separuh je tadi harga spek tu. syukur sangat2 ada rezeki lain yang Allah bagi.

Kadang2 benda kecil camni boleh buat kita happy sebab Allah mudahkan urusan. Staff perempuan dekat kedai tu sangat membantu dan friendly. Highly recommended untuk yang nak buat spek buat kat Focus Point Seksyen 7. Dekat area belakang Jakel tu. Deretan sama ngan Gulatis.

Spek saya cam dalam gambar bawah ni. Tapi bentuk dia jadi lari sikit mungkin sebab faktor cermin saya ngam2 ngan frame. But its okay, worth the money dapat juga frame Ray Ban. Yang sebelum ni frame Jeep. Sedih juga spek lama patah, tapi rezeki Allah bagi yang ni plak. Maybe yang ni better dari yang sebelumnya, insyaAllah.

Sumber gambar: google

Friday, January 8, 2016

TESTIMONI ESP DARI BAKAL DOKTOR



[TESTIMONI ESP DARI BAKAL DOKTOR CANTIK MANIS]

Teruja malam2 ni dapat testimoni best dari customer tersayang. Tengok lah gambar dia cun nya lahaiiii. Ni bakal doktor ni, untung lah pesakit dapat doktor cantik cenggini. Hihi.

Mula nya nak consume untuk tenaga je, tapi dapat kesan lain jugak.
🔸Kulit makin cerah
🔹Jerawat segan nak naik
🔸Parut dah hilang
🔹Badan bertenaga dari pagi sampai petang
🔸Makin fokus time dalam kelas

Uwahhhh banyak benefit dia dapat dengan ESP je. Bukan saya kata ni customer ni yang kata.

Sape nak try meh nak bagi offer best, FREE POSTAGE untuk ESP terhad 5 canister je ya. Sape cepat dia dapat.

Mehla cantik sesama.

Pengedar Shaklee Shah Alam
@wawashaklee
011-19300290

Thursday, November 5, 2015

Period Lepas Consume GLA 2 Minggu


Alhamdulillah. Syukur sangat2 customer saya ni dah period lepas 3 bulan tak period. Dia cuba GLA sebab katanya kawan dia pon makan GLA terus period. Yelah risau jugak kan bila lama tak period ni. Mak dia yang risau sangat so dia pon usahalah dengan consume GLA.

Today after 14 hari consume, tadaaaa! Dah period. Syukur sangat, bahagia dapat bantu customer atasi masalah kesihatan mereka. So untuk yang masih ragu2 tentang GLA boleh stabilkan period ke tak, meh wasap akak meh. Kita sembang2 okay. 😉😉

@wawashaklee
011-19300290

Monday, November 2, 2015

PROMO NOVEMBER - VITAMIN C!!



[INFO VITAMIN C SHAKLEE]

Jangan tak tahu bulan ni PROMO VITAMIN C yang terlajak laris ni. Bulan lepas berpuluh botol terjual even tak promo time tu. So joms reramai grab time promo ni 2-3botol sorang.

Kita review sikit kelebihan Vitamin C Shaklee ni. Apa yang buat orang tergila2kan sangat.
------
Kelebihan utama vitamin C Shaklee adalah ianya sudah diformulasi dalam bentuk ‘sustained release’ bermaksud kandungan vitamin C di dalam tablet ini akan dilepaskan ke dalam badan secara berperingkat-peringkat.

Ini kerana vitamin C merupakan vitamin larut air. Jika terdapat lebihan vitamin C dalam satu-satu masa, badan kita akan bertindak untuk mengeluarkan lebihan ini melalui air kencing.

Jadi, dengan formulasi ‘sustained release’ ini, kandungan vitamin C dalam badan dapat dikekalkan secara berterusan.

Jom grab Vitamin C sementara masih promo.

Pengedar Shaklee Shah Alam
@wawashaklee
011-19300290

Sunday, September 20, 2015

"BROOCH Mini Giveaway"

"BROOCH Mini Giveaway"

Wihuuuu lamanya tak join Giveaway. Ni terbuka blog kat pc tertengok link GA ni kat blog Mialiana.com. Apa lagi ada masa skit ni join la kan. Sape nak join klik je link kat atas tu ya. Moga Bertuah! 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Anda berminat untuk dapatkan produk Shaklee? Hubungi saya Wawa Pengedar Shaklee area Shah Alam, 011-19300290. Penghantaran (COD) area UiTM Shah Alam, Stadium Shah Alam, Plaza Alam Sentral, Seksyen 7, Seksyen 2, Padang Jawa, Jusco Bukit Raja dan kawasan Shah Alam yang berhampiran. Pos ke seluruh Malaysia.

instagram.com/wawashaklee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...