Unordered List

My Friends!

Sunday, September 18, 2016

COD VIVIX SHAKLEE KAT KG. CHENGAL, KETEREH, KOTA BHARU

Alhamdulillah rezeki Vivix lagi semalam. Cod kan kat rumah customer terus sebab rumah dia senang sangat nak cari. Sebelum cod Vivix tu dah ke KB cod ESP promo kat adik ni yang dok area Sekolah Ahmad Maher.


Customer Vivix ni consume Vivix untuk kesihatan menyeluruh dan kulit cantik tau.
Ingat VIVIX Shaklee ni untuk penyakit kronik je? Haa jangan tak tahu VIVIX Shaklee ni sangat bagus dalam mencantikkan kulit kita tau.

Orang yang amalkan VIVIX Shaklee ni kulit mereka makin lama makin cerah, glowing pinkish2 gitu. Tekstur kulit akan jadi lebih baik dan lembut. VIVIX Shaklee memang terbaik.

Antara cara VIVIX Shaklee menjadikan kulit makin cantik dan baik :

1) Memperbaiki DNA : Proses penuaan berlaku apabila DNA kita rosak akibat radikal bebas. VIVIX membantu dalam memperbaiki sel DNA kita dan melambatkan proses penuaan.

2) Memperbaiki tenaga sel : Apabila penuaan berlaku, sel tubuh kita akan kehilangan banyak tenaga. Ini akan mengurangkan fungsi sel. VIVIX Shaklee membantu memperbaiki sel badan dan menguatkannya untuk mengembalikan keremajaan kulit.

Alang-alang nak betul-betul usaha untuk dapatkan kulit yang cantik dapat sekali jaga kesihatan dan cegah penyakit-penyakit kronik.

Dah la senang sangat cuma perlu minum 1 sudu je Vivix Shaklee setiap hari tak perlu risau nak telan vitamin itu ini dan supplemen lain. Fokus Vivix Shaklee dapat kulit cantik dan bonus untuk cegah penyakit kronik. Terbaik kan?


Wasap saya untuk lebih info Vivix ya.
Wawa 011-19300290
Pengedar Shaklee Ketereh, Mulong, Kadok, Dewan Beta, Kota Bharu.

Monday, September 12, 2016

Salam Aidiladha


Selamat Hari Raya Aidiladha.

Ikhlas dari,
@wawashaklee + family.

COD Shaklee di Kubang Kiat Ketereh, Untuk Student Mesir



Semalam cod semua ni kat sorang adik ni, student kat Mesir. Baik sangat orangnya dan lemah lembut. Nama pon cantik sesuai dengan tuannya yang cantik. Tak sempat nak snap gambar sebab macam nak cepat semalam. Dia wasap pon dalam tengahari, terus pergi Shaklee KB belikan yang dia order dan hantar terus petang tu. Urusan sangat2 dipermudahkan, alhamdulillah.

Adik ni order:
🔹ESP 2 tong promo
🔹Vitamin C 3 botol promo
🔹Vitamin E 3 botol

Katanya nak bawak balik Mesir, tu yang terus beli banyak2 ni. Untung dia sebab beli time promo ESP dan Vitamin C. Save lebih RM60 untuk belian dia, jimat sangat.
.
Tq dik #customerwawashaklee sebab percayakan akak. Nanti balik next time boleh borong lagi ye. Hehe.

Instagram @wawashaklee
011-19300290

Thursday, September 8, 2016

Pengedar Shaklee Mulong, Ketereh, Kadok, Dewan Beta, Kota Bharu

As salam semua.

Lama nya tak update blog. Dah update dah detail berkaitan kawasan COD. Memandangkan saya dah berpindah balik Kelantan so kawasan COD pon dah berubah. No longer COD area Shah Alam.

Now area COD merangkumi:
  • Mulong (rumah kami sekarang)
  • Ketereh (rumah my parents)
  • Dewan Beta (rumah mertua)
  • Kota Bharu (Toyota sebelum traffic light Telipot)
  • Kadok
Tu area yang biasa saya COD for now. Kalau kawasan lain boleh bagitahu nanti kalau2 boleh set timing boleh cod di kawasan berdekatan.

Boleh whatsapp saya untuk sebarang pertanyaan dan order.

Follow instagram @wawashaklee untuk lebih update terkini.
011-19300290


Wednesday, March 30, 2016

SPEK BARU, KALI NI ADA REZEKI PAKAI YANG RAY BAN

Alhamdulillah petang tadi Allah permudahkan urusan saya. Spek patah, lepas 4 tahun dia berkhidmat pagi tadi tamat riwayat dia. Sedih sungguh sebab spek tu paling best setakat ni.

Tapi percaturan Allah lagi hebat. Ada rezeki lain yang dia nak bagi. Survey 2 kedai je tadi, 1st kedai tak ada yang sesuai, size tak ngam dengan hidung. Susah nak cari size 55-17, dan terhad sebab nak guna cermin lama, cermin kaca so tak boleh nak potong.

Tiada rezeki kat kedai pertama, kami ke Focus Point, Seksyen 7. 3 orang pekerja tolong carikan frame yang ngam. Mulanya terjumpa 1 yang ngam cermin, tapi tak selesa sebab size kat hidung 16, bukan 17. (Hidung saya besar kot, perlu yang lebar). Nasib juga tak ngam sebab harga RM500 lebih. Cantik memang cantik tapi bukan rezeki saya.

Saya minta pekerja carikan lagi, sambil baca hasbunallah semoga Allah mudahkan pencarian. Dan alhamdulillah, ajaibnya ada satu lagi yang ngam. Allah, size 54-18. Okay dari yang 16 tadi, kalau besar tak apa. Try punya try syukur sesuai dengan muka.

Happy sebab Allah permudahkan urusan (history sebelum ni nak beli spek, masuk lebih 10kedai baru jumpa spek yang ngam).

Time nak bayar plak, pekerja tu cakap boleh bayar guna point kad kredit. Allah lagi la happy sebab point banyaklah juga (hasil borong shaklee guna cc). Nak bagitahu nya bayar separuh je tadi harga spek tu. syukur sangat2 ada rezeki lain yang Allah bagi.

Kadang2 benda kecil camni boleh buat kita happy sebab Allah mudahkan urusan. Staff perempuan dekat kedai tu sangat membantu dan friendly. Highly recommended untuk yang nak buat spek buat kat Focus Point Seksyen 7. Dekat area belakang Jakel tu. Deretan sama ngan Gulatis.

Spek saya cam dalam gambar bawah ni. Tapi bentuk dia jadi lari sikit mungkin sebab faktor cermin saya ngam2 ngan frame. But its okay, worth the money dapat juga frame Ray Ban. Yang sebelum ni frame Jeep. Sedih juga spek lama patah, tapi rezeki Allah bagi yang ni plak. Maybe yang ni better dari yang sebelumnya, insyaAllah.

Sumber gambar: google

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...