My Friends!

Thursday, October 6, 2016

MUKA PINKISH, KULIT GEBU CONSUME SET CANTIK SHAKLEE

Assalamulaikum.



Testimoni terbaik hari ni. Customer ni wasap dah bank in duit untuk omega sempena promosi Omega bulan ni. Pastu dia share kisah happy dia dengan shaklee. Kemain dia happy dengan perubahan dia. Boleh tengok sendiri sebelum dan selepas. Gambar selepas tu pakai lipstik je. Comey lote tuannya.

Next time dia nak consume Vitamin E pula.

Banyak testimoni dapat dari dia:
✅kulit muka cantik & pinkish
✅no more jerawat & parut
✅berat turun 4kg
✅badan bertenaga, tak lemau dah
✅no more stress2. .

Mak dia paling happy tengok perubahan dia. Berkat ketabahan dan istiqomah consume ESP, VITAMIN C & B COMPLEX.

Sape ada masalah sama camni jugak?
Meh wasap kita sembang2.



Wawa 011-19300290
Instagram @wawashaklee
Pengedar Shaklee Ketereh, Mulong, Kota Bharu