My Friends!

Wednesday, October 5, 2016

COD SHAKLEE KAT PENGKALAN CHEPA, PASIR TUMBOH DAN BACHOK, KELANTAN

As salam semua.

Untuk pengetahuan semua, saya ada buat cod jauh2 contohnya area Pengkalan Chepa, Bachok, Pasir Tumboh, tapi atas permintaan je ya. Dan ada cas untuk cod ikut jarak. Boleh wasap saya terus untuk urusan cod. Dan cod dibuat pada weekend sahaja ya.

Last week cod Shaklee ke Pengkalan Chepa, Pasir Tumboh dan Bachok. Alhamdulillah tiga2 cod dipermudahkan untuk berjumpa. Untuk lagi senang boleh share location yang accurate so saya boleh follow je location tu. Ramai juga yang provide location tapi kurang accurate. Kesian kat kami laki bini sesat. Hahaha. Takpe bab untuk share location saya ajar bila korang wasap nak jumpa mana2 untuk select location paling accurate. Ramai yang tersalah bagi location kes main tekan je, tak tengok accurate dia berapa meter.

So last week ke pantai lah kitorang sebab cod kat Bachok tu. Hihi. Nasib lah tak sesat. Best lah iqbal dia sorang2 main pantai sampai basah, siap mandi shower time nak salin baju.

Cantik dan bersih gak Pantai Bachok rupanya. Bertahun dah tak datang kat sini. Nak main2 air untuk budak2 okayla sebab pantai dia landai dan tak dalam macam pantai kat Bukit Keluang. So next time siapa request cod Bachok kita ke pantai lagilah. Haha.





Bye, assalamualaikum.
Ig @wawashaklee
011-19300290