My Friends!

Wednesday, October 29, 2014

Rezeki Tak Terduga

Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah.

Syukur sangat2. Happy sangat2 hari ni. (Hari2 lain pon happy tapi hari ni super duper happy). Sebabnya 1st time saya dapat downline dari blog. Biasa ramai customer je yang whatsapp nak COD area Shah Alam. Tapi tadi akak ni whatsapp untuk nak join member terus sebab banyak dia nak borong. RM750 total belian dia.

Terkedu juga, alhamdulillah kan rezeki. Terus tadi register kan online, dan COD kat rumah dia barang yang dia nak urgent. 2 Omega Guard, 2 AJHT, 2 Ostematrik, 2 B-Complex. Balance nya ESP 1, Ostematrik 1 dan memberkit bag kena hantar tunggu barang order online sampai.

Memang dekat je rumah akak ni ngan rumah saya, dalam 5minit naik keta. Berbual lama jugakla tadi, tanya2 rupanya dia ada masalah sakit belakang ngan sakit lutut, sebab tu beli set sendi. Dan akak ni rupanya lecturer kat UiTM Shah Alam, tengah cuti belajar sambung phd. Haha ada geng! Lagila lama berbual tadi. Happy sebab akak ni pon sporting, jumpa macam dah kenal lama gayanya. Hehe. Tq akak register bawah saya. Alhamdulillah. Terus masuk jurnal keyukuran hari ni.

(ni entry semalam, baru sempat publish hari ni)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Anda berminat untuk dapatkan produk Shaklee? Hubungi saya Wawa Pengedar Shaklee anda, 011-19300290. Penghantaran (COD) area UiTM Shah Alam, Stadium Shah Alam, Plaza Alam Sentral, Seksyen 7, Seksyen 2, Padang Jawa, Jusco Bukit Raja dan kawasan Shah Alam yang berhampiran. Pos ke seluruh Malaysia.