My Friends!

Monday, October 27, 2014

'This is my card'

As salam semua.

Lately bz sikit tak sempat nak update kerap2 blog. Alhamdulillah boleh maintain once a day dah syukur. Saje nak update new bottle cap sticker dan business card yang baru dapat last week. 
Kali ni sebab suka kaler oren, saya pilih design yang lebih simple dan oren! Lepas ni sape jadi customer saya akan dapat business card ni, 'this is my card'. Hehehe. 1st time ada kad ni teruja jugak. Since design lawa lagi bangga nak bagi kat orang kan. Kalau ada sid nak tempah boleh ke group sid@rekaneka kat fb. Saya memang dari dulu lagi beli flyers dan bottle cap stickers dari diorang. Design cun2 sangat.

Okaylah, good night semua!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Anda berminat untuk dapatkan produk Shaklee? Hubungi saya Wawa Pengedar Shaklee anda, 011-19300290. Penghantaran (COD) area UiTM Shah Alam, Stadium Shah Alam, Plaza Alam Sentral, Seksyen 7, Seksyen 2, Padang Jawa, Jusco Bukit Raja dan kawasan Shah Alam yang berhampiran. Pos ke seluruh Malaysia.