My Friends!

Tuesday, August 25, 2015

Testimoni Vitamin C Shaklee

As salam semua.

Alhamdulillah terujaaaa tengok testimoni anak Shaklee ku sendiri. Makin cun melecuns lepas consume Shaklee. Sape nak consultation Set Cantik boleh hubungi Hani kat instagram @shakleehani okay. Baik orangnya. 😊😊 Jom kita baca perkongsian dari Hani.
……………
Bismillahirrahmanirrahim. Nak share testimoni diri sendiri ni.

Yang belah kiri tu adalah suatu ketika dahulu waktu zaman belajar (rujuk gambar kat bawah). Sedih muka teruk macam tu. Orang yang menegur tu sampai dah berbelas belas. Asal nampak je mesti tanya kenapa muka hang weh? Teruk aku tengok.

Lost confident? Yes! Absolutely yes! Lagi lagi time presentation. Segannnnn. Nak hadap satu kelas bercakap kat depan pung pang pung pang depan lect lagi tapi diri sendiri tak yakin pun sebenarnya.

Dah macam macam produk cuba. Ada yang serasi ada yang tak. Ada yang sedapkan hati kata sabarlah kita hidup akan ada satu tahap muka kita akan teruk sangat. Sebab hormon. Dan dari situ cuba sabar sikit sikit.

Sekarang? Dah jumpa produk Shaklee. And I can say YAYYY I'M HAPPY!!! Sebab vitamin dia semua tiptop!!! Hani baru je amalkan Vita C dalam 2 bulan. Tapi muka smooth tau!! Korang kena cuba. Baru tau keberkesanan dia macam mana.

Shaklee bukan ubat ye sayang sayang. Tapi adalah suplemen tambahan atau pun vitamin yang membantu perkembangan sistem tubuh. Doktor pun syorkan pengambilan Shaklee tau. Haa hebat Shaklee ni. 😉

……………………
Haaa kemain panjang lebar Cik Hani kita explain. So happy dia dah jumpa solution untuk kulit dia. Dulu dia beli Shaklee dengan saya, then dia join ahli lepas cuba Shaklee dan jatuh cinta.

Anda jatuh cinta dengan Shaklee? Kalau YA anda wajib join ahli Shaklee. Nak join me? Just wasap 011-19300290 saya akan guide anda.