My Friends!

Wednesday, May 28, 2014

Testimoni Set Hamil, Berpantang & Menyusu

Wah teruja dengan testimoni fresh ni diambil dari Shaklee Golden Lounge....
Meh baca apa kata customer ni..........

-----------------------------------
[ Testimoni Hamil, Pantang, Menyusu anak ke-3 ]

Assalamuaikum warga SGL

Harini nak share my own testimonial consuming Shaklee sepanjang tempoh hamil, berpantang & menyusu anak yg ke3
Asalnya consuming Full set Hamil Shaklee..tapi dapat pula bonus lain rezekii hehe

Sepanjang tempoh hamil Eyda memang konsisten consume Set Hamil Shaklee.Ini yang Eyda ambil :

  • Vitalea
  • Bcomplex
  • Vita c SR
  • ESP
  • Ostematrix
  • Omega Guard (Bulan ke5 Hamil)
Alhamdulillah sangat2 best consume Set Kehamilan ni..apa yang best?
  • Rasa Bertenaga
  • Sembelit memang langsung xde..Lawas je
  • Berat tak naik mendadak
  • Hb alhamdulillah ok (sekali je drop) tp lepastu dah ok balik.
  • Kaki xcramp malam2
After dah bersalin (23/4/2014) Eyda teruskan lagi pengambilan supplement2 di atas..cuma add on produk utk Set Pantang, & Breastfeeding :
  • Zinc Complex (terus ambil after bersalin)
  • Alfalfa complex (Hari ke7 pantang start ambil)
  • Lecithin (Hari ke15 pantang)
Yang ni part paling BEST! Pantang tapi tak rasa macam berpantang. Sebabnyaa......
  • Sejurus after bersalin eyda ambil Esp + Ostematrix nak kasi hilang lenguh2 badan + tambah tenaga (memang berkesan)
  • Luka cepat sembuh (hari ke7 pantang nurse datang cek luka dah kering)
  • BABY GEBU + PUTIH(Sampaikan nurse & doctor pun tegur)
  • Susu badan banyak
  • Baby langsung xkena jaundis
  • Badan rasa segar
  • Takde sakit urat 
  • Rahim cepat mengecut (bidan yang cakap masa datang urut)
  • langsung tak sembelit (lawas sokmo)
  • Cergas sokmo sebab rasa sihat tak macam lepas bersalin
+ dapat bonus lain Ramai yang tegur kulit muka nampak cerah + flawless (saya memang jenis xsuke makeup..memang natural face gituje :)) Mule2 tak caya orang cakap sampailah che suami tegur 2,3hari lepas cakap nampak lain muka

Alhamdulillah..rezki Allah beri pada saya masa mengandungkan ank ke3 ini dapat consume Shaklee..Now memang ternyata Shaklee memang BERKESAN


Tq Allah Tq Shaklee
---------------------------------------------
besttt kan bila amik shaklee utk tujuan lain, tp dpt benefit yg lebih2 lagi....berbaloi....
Tq Puan Eyda for sharing...so mommy2 gojes semua, buatlah pilihan bijak ya demi kesihatan anda dan baby!! hopefully your pregnancy and breastfeeding journey smooth cam puan Eyda, insyaAllah.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Anda berminat untuk dapatkan produk Shaklee? Hubungi saya Wawa Pengedar Shaklee anda, 011-19300290. Penghantaran (COD) area UiTM Shah Alam, Stadium Shah Alam, Plaza Alam Sentral, Seksyen 7, Seksyen 2, Padang Jawa, Jusco Bukit Raja dan kawasan Shah Alam yang berhampiran. Pos ke seluruh Malaysia.