My Friends!

Monday, May 26, 2014

Herbal Blend Krim Terlaris!!

As Salam & Hai Semua

Hari ni pos dan COD kan 6 tiub herbal blend ni kt customer. actually husband yg uruskan 2cod, 2pos. hihi. [tq abg ♥♥♥]...sy setelkan 1 je, customer datang amik kat umah Carotomax sebotol...

nak cite pasal HERBAL BLEND ni, fuhhh laris amat. hari tu ade stok grab 5 sbb xckup modal nk amik byk, pastu tmbh lg 10, ingatkan cukupla, tup2 promot kat fb sekelip mata je org booked. sorang 2,3 terus amik. alhamdulillah, so nyesal xsudahla xgrab byk lg...huuuuu...mmg dh sold out kt shaklee.

Iqbal mmg suka krim ni, lepas mandi mmg pkai. kurang dh gatal2 kt kaki dia, sbb kulit dia agak sensitif, slalu gak gatal. parut pon byk kat betis sbb kena gigit nyamuk, tp sy perasan lepas guna herbal blend, parut2 yg ada mcm dh pudar skit. ade parut timbul sebelom ni, tp dh licin dh parut tu kesan je ade, xde yg timbul2 tu. tu yg jatuh cinta lg kt herbal blend, sbb tu suka nk promot sbb sy sndiri guna dan dh tgk hasilnya. cuma kena la slalu pkai, at least skali sehari, jgn bajet skali sapu dh berkesan ya, kna konsisten, cam mkn supplement jgk, hehe.

utk yg ada baby kecik, kalau kena ruam ke, gigit nyamuk ke, nappy rash ke, mmg sesuai sgtlah sapu herbal blend. mmg must have item ni kalau ada baby. utk kita2 plak, kalau kulit kaki kering, siku lutut kering, blh sapu. sy suka sapu kat kaki, lmbut je rasa. sy sapu kat jerawat jgak, ngan parut kat muka, sapu nipis2 je. xmelekit dan cepat meresap sbb tu best! Boleh jadikan losyen harian, blh pkai kt seluruh badan.

bila dah ade stok balik sy update k! anda wajib grab nanti! hehe, byee!

♥ Your Shaklee Independent Distributor~1052321
♥ WAWA 011-19300290
♥ www.facebook.com/splendidsupplement
♥ Pengedar Sah Shaklee area UiTM Shah Alam, Unisel, MSU, Stadium Shah Alam, Plaza Alam Sentral, I-City, Seksyen 7 (berhampiran Jakel/Pusat Komersil) dan kawasan Shah Alam yang berhampiran.
♥ Pos ke seluruh Malaysia.