My Friends!

Monday, March 3, 2014

~ PROMOSI ESP SHAKLEE (ENERGIZING SOY PROTEIN) MAC 2014!! ~ Pengedar Sah Shaklee area UiTM Shah Alam, Unisel, MSU, I-City, Seksyen 7 Shah Alam dan kawasan berhampiran.

PROMOSI ESP (ENERGIZING SOY PROTEIN) KEMBALI LAGI!!

Teruja sungguh bulan ni, lepas clsoing dpt effective senior supervisor, dpt lagi good news promo ESP ni, meloncat gembirala sy, Alhamdulillah.

BUY 6 FREE 1!! 
Amboi lumayan sungguh, sape nk bg free 1tong kan. Hihi



Yang mana berkira2 nak cuba ESP tu, bulan ni adalah bulan terbaik utk cuba. 
Kalau nak tggu gaji pon boleh sbb promo ni sebulan ye, dont worry, valid smpai 31hb Mac ya.

Yang specialnya lagi, sape yg beli 6tong trus, 
akan dpt 1tong free DAN membership Shaklee PERCUMA!!
DAN dapat CASH BONUS RM36 lagi!!

Boleh pakat2 ngan kawan2 dan kumpul order dulu, so dh dpt free membersip, dah save RM65.
Total penjimatan/untung RM101 tuuuu campur ngan cash bonus.

Jom join ahli, insyaAllah sy akan guide anda sebaik mungkin. :)

Okey, yang mana masih tertanya2 ESP ni untuk siapa dan apa istimewanya, jom baca dulu kt bwh ni ye.

SIAPA YG PERLUKAN ESP?
  • Pelajar dan pekerja / individu dewasa / yang nak kurus: As energy booster (kalau minum pagi2 tu terasa energetic dan tak rasa lapar sangat.. so bonus for weight management)
  • Lelaki : Protect from any disease (heart,cancer,etc)
  • Ibu mengandung : For a healthier pregnancy- well grown fetus ; membantu mengurangkan ketakselesaan ketika hamil
  • Ibu yang menyusu : Membantu menggalakan dan mengekalkan pengeluaran susu. Dan yg bestnya, pengambilan ESP konsisten sepanjang penyusuan susu ibu, dapat membantu pekembangan fizikal bayi secara sihat
  • Wanita : Keanjalan kulit.. Awet muda gitu..… (protein penting kepada mereka yang ingin kulit yang cantik dan ton warna yang sekata. Mereka yang mempunyai bekas jerawat yang berwarna hitam adalah disebabkan kekurangan protien untuk membina sel baru dan menyingkirkan sel mati yang berwarna hitam tersebut).
Nak tahu keistimewaan dan fakta tentang ESP?
  • Energizing Soy Protein ini membekalkan 14 gram non-GMO Protein Soya berkualiti tinggi yang mengandungi semua Asid Amino Perlu termasuk 9 Asid Amino Perlu yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh badan manusia.
  • Energizing Soy Protein membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam selepas diminum kerana ia mengandungi 5 jenis Vitamin B yang diperlukan tubuh, serta Kalsium separuh daripada jumlah keperluan seharian.
  • Isofalvones pula meningkatkan fungsi jantung, tulang, payudara dan prostat. Kajian juga menunjukkan soya dapat membantu mengimbangi kitaran hormon semasa proses menopaus.
  • Energizing Soy Protein ini dihasilkan dibawah kawalan IPP (Identity Preservation Program) bermakna penghasilan kacang soya ini dipantau ketat pada setiap peringkat dari penanaman sehinggalah sampai kepada pengguna.
  • Diproses dengan air ( bukan dengan bahan kimia ) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones
  • Dijamin Halal. Tanpa Laktos, kolesterol dan bebas kafien.
Jom tengok pula perbandingan ESP dan Protein Soy dari brand lain.


Berminat nak mencuba ESP? Jangan malu2 hubungi sy ya!!
NAK LEBIH INFO BERKAITAN ESP, BOLEH BACA KAT SINI YA
Untuk lebih info boleh tgk fb page sy ni ~ www.facebook.com/splendidsupplement

♥ WAWA 011-19300290 ♥
Pengedar Sah Shaklee area UiTM Shah Alam,
Unisel, MSU, I-City, Seksyen 7 Shah Alam dan kawasan berhampiran.

Pos ke seluruh Malaysia.