My Friends!

Friday, March 21, 2014

CINCH TEA, AWESOME!!

Siapa nak pinggang ramping angkat tangan!!

Hihi, Cinch Tea ni sesuai untuk meningkatkan metabolisma badan dan untuk kurangkan inchi. Testimoni awal saya sendiri lepas minum 2paket (2hari) cinch tea ni:

★Badan bertenaga sampai ke malam, tak rasa penat even tengan jaga anak yang demam, memang sangat baik untuk energy booster.

★Cepat berpeluh, buat kerja rumah boleh peluh2, sebelom ni susah nak berpeluh ni, peluh tu tanda metabolisma meningkat.



Part yg inch loss tu tak boleh nak tahu lagila kan, tunggu lepas sebulan saya update lagi. 

Jom kita kenali Cinch Tea ni dengan lebih rapat. 
----------------------------------------------
Apa itu Cinch Energy Tea Mix??

★ Cinch energy tea mix merupakan campuran teh-teh terpilih iaitu teh putih, merah dan teh Matcha hijau yang eksotik dan sukar didapati

★ alternatif yang selamat semulajadi, sihat, dan berkesan dalam meningkatkan tenaga

★ Hanya 5 kalori setiap hidangan

★ enak diminum sejuk atau panas

★ Teh merah, teh putih, teh hijau telah disenaraikan sebagai makanan kesihatan utama dalam perubatan tradisional Cina. Ia telah dikenali selama berkurun-kurun dan memberi banyak kesan positif seperti:- 
• anti-bakteria
• meningkatkan sistem imun
• anti-karsinogenik
• anti-radang
• perlindungan terhadap penyakit kardiovaskular
• detoks
• memberi tenaga dan merangsang pembakaran lemak
---------------------------------------
Apa bezanya Cinch Tea Mix Shaklee ni??

ツ Selamat, penggalak tenaga semulajadi

ツ Ditambah dengan taurina yg meningkatkan tenaga & ketahanan badan

ツ Pilihan alternatif terbaik menggantikan minuman kopi, soda atau manisan untuk mengekalkan kecergasan tubuh

ツ Tanpa gluten, tiada perasa tiruan, pewarna dan bahan pemanis

---------------------------------------


Testimoni Customer 

♡ masa mula2 minum cinch tea ni, asek berdebar2 je..ingatkan sebab apa kan? rupa2nya dat's the sign yg metabolisme badan sedang meningkat! hehe sgt seronok after knowing that! Lepas seminggu mcm tu, debar2 tu dah tak ada..& alhamdulillah Cinch Teamix ni mmg sgt membantu bagi tenaga kat saya. Campur dengan hirisan lemon & madu, mmg Ommphh!!! dan sgt disyorkan untuk yg sedang berdiet & ingin kurangkan inchi! ♡
--------------------------------------
★Dannnn bagi yg nak tambah lg ummphhh, disarankan add on Cinch Shake! 
★Ada 3 perisa yg sedap2 belaka. Vanilla, Caffe Latte & Chocholate. 
★Yummy! Set Cinch Tea + Cinch Shake merupakan set untuk shape up badan kita balik.
★Cinch Shake akan memberikan rasa kenyang yg lama di samping menjaga otot untuk meningkatkan pembakaran lemak dlm badan kita.

♥ Your Shaklee Independent Distributor~1052321 ♥
♥ WAWA 011-19300290 ♥
Pengedar Sah Shaklee area UiTM Shah Alam,
Unisel, MSU, I-City, Seksyen 7 Shah Alam dan kawasan berhampiran.
 ♥ Pos ke seluruh Malaysia ♥