My Friends!

Friday, February 14, 2014

Testimoni Mealshakes Shaklee

Testimoni Mealshakes untuk anak saya sendiri, Tuah Iqbal

Assalamualaikum semua, bila terbaca ramai yang share testimony anak saya ni, baru terfikir saya tak share lagi testimony mealshakes ni kat blog sendiri, boleh pula terlupa, huhu. Ni saya copy terus dari fb, malas nak taip balik.
Alhamdulillah, nk sharing kisah iqbal dan mealshakes Shaklee.

• Iqbal, sgt susah nk mkn, kdg2 terkejar kejar nk suap nasi.
• kalau pksa mkn kdg2 dia buang balik makanan lm mulut.

• Susah nk cuba makanan bru.

So sy decide bg dia mealshakes.

Perubahan ketara:

1- pg2 bgun tido mesti mintak makanan,.sblm ni xpernah mintak. Dan byk kali dia akan mintak nasik/nestum/snek cam koko krunch, biskut etc dlm sehari.

2- mkn xyh kejar2 sgt melainkan time dia excited main.

3-paling suka bila dia try mknan bru dan yg mana dia rasa sdap, bykla dia mkn.

Alhamdulillah alhamdulillah Alhamdulillah.

Mmg gembira sgt2 tgk perubahan dia. Syukur sgt2. Skrg sy happy time dia mintak nk mkn, sbb dia akan mkn sgguh2 lps tu.

Mmg dia masih rejek makanan yg xbiasa dia mkn, sbb dia picky eater, so yg tu susah skit nk ubh, cuma bila mkn nasik dia, mmg laju.

**Sy bancuh mealshakes dlm nestum sbb dia xminum susu botol. Bg lm nestum pagi2 sbgai bfast.

Nak tahu apa lagi kelebihan mealshakes? boleh baca kat SINI ya.



WAWA 011-19300290
Pengedar Sah Shaklee area UiTM Shah Alam,
Unisel, MSU, I-City, Seksyen 7 Shah Alam dan kawasan berhampiran.
Pos ke seluruh Malaysia.
www.facebook.com/splendidsupplement