My Friends!

Tuesday, June 23, 2015

LAWAS DENGAN HERBLAX, KENYANG DENGAN CINCH


[CINCH & HERBLAX TERBAIK!]

Semalam dapat testimoni best ni dari one of my customer. Alhamdulillah. Happy sangat2 dapat feedback positive.

Customer ni consume Cinch Cafe Latte+ Herblax.

⏩Senang membuang makan herblax
⏩Kenyang minum cinch cafe latte
⏩Tak addicted nak minum nescafe sangat dah

Haaa kepada peminat kopi boleh try Cinch Cafe Latte, nanti dah boleh kurangkan craving kat kopi tu macam customer ni. Belum cuba belum tahu. Dah cuba pasti repeat order.

Cinch sesuai jugak amik time sahur, sebab bagi kenyang lama dan bagi tenaga.

Meh cuba!
@wawashaklee
011-19300290
#wawasplendidsupplementstore