My Friends!

Saturday, March 28, 2015

VITALEA KIDS Perisa Anggur


PROMO VITALEA KIDS SEHINGGA ESOK 28HB!!

Tentu dah ramai yang tahu, Multivitamin kanak-kanak dari Shaklee ini sudah pun kembali di pasaran. Lama juga ia terhenti di pasaran. Rupa-rupanya ada pembaharuan dengan rasa yang lebih menarik dan khasiat yang lebih baik.

Vita-Lea for children ni tiada sebarang perasa tiruan tau. Tapi macam mana boleh rasa sedap? Haa…shaklee menggunakan buah anggur untuk menghasilkan perasa dan pemanis semulajadi.

Eh, bukan kanak-kanak sahaja tau, orang dewasa pun rasa seronok je nak kunyah-kunyah. Berebut-rebut pula dengan anak-anak. hehehe. Untuk orang dewasa yang tak reti telan ubat atau yang dah banyak sangat telan supplemen pun boleh kunyah-kunyah. Daripada ambil gula-gula, baik ambil multivitamin yang berkhasiat ni kan.

Apa yang diberikan oleh Vita-Lea for Children, multivitamin kanak-kanak ini?

☆Lengkap dengan 18 vitamin dan mineral penting untuk tumbesaran anak-anak.
☆100% keperluan Vitamin C, D, E dan lengkap dengan kesemua 8 vitamin B yang diperlukan.
☆Perisa manis semulajadi yang tidak menyebabkan kaviti (rasa anggur).
☆Tiada pewarna tambahan dan juga bahan pengawet.
☆Bebas Gluten.

Untuk kanak-kanak usia 4 tahun ke atas boleh ambil 2 tablet sehari untuk memenuhi keperluan seharian mereka.

Jom dapatkan segera!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Anda berminat untuk dapatkan produk Shaklee? Hubungi saya Wawa Pengedar Shaklee area Shah Alam, 011-19300290. Penghantaran (COD) area UiTM Shah Alam, Stadium Shah Alam, Plaza Alam Sentral, Seksyen 7, Seksyen 2, Padang Jawa, Jusco Bukit Raja dan kawasan Shah Alam yang berhampiran. Pos ke seluruh Malaysia.

instagram.com/wawashaklee