My Friends!

Thursday, March 26, 2015

Borong Shaklee Sebelum GST


Alhamdulillah.

Pagi2 lagi setelkan order online dan register new member. Lega semua dah setel. Transfer uv dah setel. Now masih berdoa moga ada leader bakal lahir bulan ni, insyaAllah. Yakin boleh!!

Ni tadi order bersama anak shakleeku. Of course rembat ESP 1 set sempena masih promo. Stok makin susut. Ramai membeli sempena gaji, dan nak jimat before GST.

Produk Shaklee tak terkecuali kena cas GST 6% tu. Harga produk Shaklee tak naik, cuma kena tambah 6% tu je. Kerna terpaksa kurelakan. Wuwuwu. Bagus Shaklee sebab tak naikkan harga produk pon.

Promo ESP ada 3 hari lagi (termasuk hari ni). Sehingga 28 Mac sahaja.

Ni yang ngepos today, untuk 5 orang. Ada lagi yang kena cod weekend ni. Alhamdulillah.