My Friends!

Sunday, February 1, 2015

Yeay Dapat Kad Birthday!!

As salam semua. Lama dah tak menulis kat sini. Sekarang more fokus kat instagram. Boleh follow @wawashaklee untuk dapat lebih info pasal shaklee. Kena lebih komited untuk update blog dan instagram sekaligus ni. Sebab dua2 sangat2 membantu untuk dapat customer. Alhamdulillah.

Ok2 melalut kelain, nak citer benda lain tadi. Happy sebab dapat kad besday dari nannyku kak Cery. Hihi. Ingatkan dah tak dapat. Jeles mulanya tengok mak shaklee ku dapat je besday sehari lepas saya. Saya 24, dia 25hb tapi dia dulu dapat (ni sebab posmen dia laju kot). Hihi tak kesah la janji dapat. Buat topup aura Jutawan tu.


Maka dah genaplah umur 30 tahun. Adesss bunyi macam dah tua. Mau kena telan vivix ni.

Okay jumpa lagi, daaaaa!