My Friends!

Thursday, February 26, 2015

Rajin Kejap.

As salam semua.

Lama tak update blogggg... but saya masih disini, setia sebagai Shaklee Independent Distributor. Bisnes still jalan 24/7 cam biasa tau... Blog ni bila dah tinggal memang nak start balik agak susah kan. Sama juga macam saya punya thesis, bila dah stop untuk cuti CNY alamak nak start balik tu ya rabbi malas dia luarbiasa malas. Hihi. Alasan banyak kan.

Tak apa kena slow2 buat la ni, update blog once a day pon dah okay, kena usaha lagi. Tapi still Alhamdulillah ramai yang contact saya nak beli Shaklee lepas google jumpa my blog. Rezeki tak pernah salah alamat. Hihi.

Okay stop dulu for now. Nanti sambung lagi kalau rajin. Hihuuuu. Rindu sebenarnya nak update blog ni. Tapi selalu tertangguh. Today hentam sajelah update apa yang terlintas nak update. Hehehe.


*Gambar motivasi untuk diri sendiri.
*nanti nak update entry pasal denggi, sebab hari tu 2hari admit sebab denggi.