My Friends!

Saturday, November 15, 2014

COD Shaklee kat Seksyen 18 Shah Alam

As salam semua.

Hari ni ke Shaklee HQ restock Vitamin C dan GLA yang dah licin, dan barang2 lain. Urgent restock sebab dah ada customer yang menunggu untuk cod area Seksyen 18 Shah Alam ni.

Comey lote je customer ni, umur 23, beli set kecantikan, dia ada masalah jerawat bernanah kat dagu. Tak banyak jerawat tapi jerawat besar, so saya suggestkan Garlic dan Vitamin C dulu. Tunggu dah surut jerawat bolehla tambah ESP dan Vitamin E untuk pudarkan parut plak.

Vitamin C boleh buat masker jugak untuk kesan lagi superb.