My Friends!

Thursday, October 9, 2014

Rindu nak blogwalking

As salam semua.

Saya masih kat kampung, ahad baru balik shah alam. Kejap je rasa masa berlalu kalau balik kg. Tapi rindu plok nak blogwalking. Kat umah kat kg wifi ada, tapi PC plak problem, laptop tak bawak balik. So redha jelah guna phone 24/7. Line tenet plak kadang laju kadang slow. Kadang turbo kadang slow cam siput. Huhu. Sabar jelah kan, tu pon syukur dah still ada line boleh balas whatsapp kawan2 dan customer. Alhamdulillah.

Cuma kalau nak bukak blog untuk blogwalking tu slow sikit, guna phone xbest sebab kecik (boleh jadi alasan untuk beli tepon besar ni, haha). Nak loading agak slow, line celcom nowadays macam tak tentu, kadang xde line terus disaat ku memerlukan. Sadis. Time xnak guna line full plak kan. Mesti rmai penah kena gini kan. Redha jelah. Hehe.

So selamat bercuti lagi untuk yg still dalam mood raya/bercuti cam saya ni. (Jangan jeles ok!hihi). Hati2 memandu balik ke kotaraya nanti. Bye!