My Friends!

Friday, October 10, 2014

Kawan rembat Mealshakes 4 tong terus!

As salam semua.

Alhamdulillah, baru lepas order online Mealshakes buy 3 free 1 kat kawan. Shaklee akan terus poskan kepada customer sebab postage rm10 je untuk 4 tong mealshakes, jimat dah kat situ. Kalau guna poslaju maybe dalam rm20 or lebih kot.

Tapi tadi saya beli shaker Shaklee hadiah kat kawan saya ni sebab dia beli banyak. Sebagai penghargaan dia support my business. (Tq kawanku yang bernama lily!) Shaklee akan poskan sekali shaker tu nanti. Anak dia memang suka sangat mealshakes, siap ratah cam milo. Dia sendiri pon minum sebab rasa mealshakes memang best manis vanilla.

So untuk yang nak grab mealshakes, promo mealshakes beli 3 percuma 1 masih berlangsung sehingga akhir bulan october 2014. Nak beli 1,2 tong je pon boleh, harga super jimat untuk bulan ni. Boleh terus whatsapp saya untuk order ya.

Meal Shakes Shaklee

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Anda berminat untuk dapatkan produk Shaklee? Hubungi saya Wawa Pengedar Shaklee anda, 011-19300290. Penghantaran (COD) area UiTM Shah Alam, Stadium Shah Alam, Plaza Alam Sentral, Seksyen 7, Seksyen 2, Padang Jawa, Jusco Bukit Raja dan kawasan Shah Alam yang berhampiran. Pos ke seluruh Malaysia.