My Friends!

Sunday, September 7, 2014

Weekend Selalu Bz

Tajuk menunjukkan bz lah sangat kan, kih3. Xdan nak update blog. Semalam dok geram sebab header tak jadi besar dan tak jadi terletak cantik cam sebelum ni, tak reti nak buat bagi besar size, ada yang reti tak? Boleh share2 kalau tahu ek. Jasa mu akan kukenang sehingga saya tukar header baru, boleh gitu? Hehe, gurau je.

So goodnite semua biarlah dah dekat kol2 pon. Penat melayan anak, tadi taknak tido, ajak tido boleh dia jawab 'malas'. Hahaha. Stress ibu dengar. Akhirnya tewas juga sebab seharian tak tido. Dapat beli mainan cashier, ala2 g shopping supermarket tu kat Mr. DIY tadi terus tak pandang mainan lain dah, balik rumah main dengan gembiranya. Kopak papa dia jap. Hahaha.

Oklah, sambung esok plak. As salam. :)
Zzzzzzz.....

*gambar hiasan semata2.