My Friends!

Sunday, September 7, 2014

Comel tak kucing saya?

Comey tak my new black cat? Nak bela kucing real tak boleh lagi, so bela kucing itam ni sekor kat phone. Kih3. Kiut tak?

Beli kat mr.diy semalam, rm2.90 tak silap, main rembat je sebab nak cepat nasib baik kiut. Tapi kaler itam, sebab no choice. Letak kat lubang earphone kat tepon, comey jugak. Fungsi dia untuk hiasan semata2. Lama dah cari tapi sebab jarang pegi kedai aksesori phone so tak terbeli. Pakai yang ni sehingga jumpa yang baru lebih lawa. Sape yang ada nak buat give away boleh la consider bagi benda ni untuk hadiah, sure saya join. Hahaha. Murah dan kiut!