My Friends!

Tuesday, September 30, 2014

COD Shaklee kat UiTM Shah Alam dan Petronas Jakel.

As salam semua.

Saja nak share2 kisah cod semalam dan 2hari lepas. 2hari lepas cod Shaklee kat Kolej Seroja, UiTM Shah Alam untuk student uitm. Customer whatsapp tengah hari, then lepas zohor terus keluar cod kan kat dia. Customer ni nak carotomax, supplement terbaik untuk mata.

Carotomax
Yang semalam pula student UiTM Shah Alam juga whatsapp petang nak Vitalea sebab katanya selalu penat lately. Biasalah student baru start semester baru, agak penat sikit. So saya advise amik vitalea sebiji 2x sehari.

Vitalea
Then dia nak Vitamin C sebab katanya dia memang consume Vitamin C, dah nak habis. Vitamin C Sustained Release Shaklee ni tahan sehingga 6 bulan, beli 1 botol untuk satu semester. Jimat!

Vitamin C Sustained Release
Terus cod kan lepas maghrib kat Petronas berhampiran Jakel Seksyen 7 ni, dekat je dalam 5 minit dari rumah.

So untuk student UiTM Shah Alam yang nak produk Shaklee, boleh hubungi saya ya, insyaAllah boleh cod ikut kelapangan masa.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Anda berminat untuk dapatkan produk Shaklee? Hubungi saya Wawa Pengedar Shaklee anda, 011-19300290. Penghantaran (COD) area UiTM Shah Alam, Stadium Shah Alam, Plaza Alam Sentral, Seksyen 7, Seksyen 2, Padang Jawa, Jusco Bukit Raja dan kawasan Shah Alam yang berhampiran. Pos ke seluruh Malaysia.

No comments:

Post a Comment