My Friends!

Thursday, September 25, 2014

Cinch Tea OOS 25 Sept 2014

Aaaaaa, jerit sekuat hati, Cinch Tea ni wajib saya minum everyday dengan lemon dan madu. Semalam lagi dapat tahu Shaklee nak buat new packaging for Cinch Tea, so currently out of stock la jawabnya.
------------------------
Dapat SMS ni dari Shaklee tadi:
RM0.00 Shaklee: We regret to inform that Cinch Energy Tea Mix (20345) is out of stock now, we'll make an official announcement once the stocks are available. TQ
-------------------------
Stok kat tangan ada 1box, nampak gayanya untuk stok sendiri la tu, hidup tak lengkap kalau tak minum cinch tea ni. My energy booster dan anti stress kurangkan sakit kepala.

Ramai juga customer saya yang consume cinch tea, harap boleh bersabar menunggu. Hopefully cepat ada stock balik insyaAllah. Tak sabar juga nak tengok new packaging, mesti lagi cun.

Once dah ada stock balik, saya akan inform. InsyaAllah.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Anda berminat untuk dapatkan produk Shaklee? Hubungi saya Wawa Pengedar Shaklee anda, 011-19300290. Penghantaran (COD) area UiTM Shah Alam, Stadium Shah Alam, Plaza Alam Sentral, Seksyen 7, Seksyen 2, Padang Jawa, Jusco Bukit Raja dan kawasan Shah Alam yang berhampiran. Pos ke seluruh Malaysia.


No comments:

Post a Comment