My Friends!

Thursday, September 25, 2014

Hadiah Dari Acik!

As salam semua.

Semalam husband whatsapp dari office cakap ada parcel sampai. Pelik sebab tak ada pula order barang online. Ingatkan ada yang silap hantar dah. Lepas tu tengok nama kat borang poslaju tu rasa macam kenal. Acik rupanya!

Acik surprise sungguhla, tak bajet pulak dapat jugak towel ni sempena GA untuk anak acik hari tu. Tak sempat join pon, tapi acik baik hati bagi jugak!

Thank you acik, moga makin murah rezeki acik.

Ni gambar towel nya siap tempah khas untuk yang join GA acik hari tu. Semua yang join dapat rasanya.
Ni pulak bag acik bagi time bulan lepas kalau tak silap, saje acik bagi kat blogger yang listkan blog acik kat blog diorang. (Sorry acik lambat update pasal bag ni, hehe).

Kalau nak hadiah2 best korang follow la acik, letak kat blog list korang terus senang tengok entry terbaru acik. [www.acikwatie.blogspot.com]

Thank you again acik! ♡♡♡