My Friends!

Monday, July 7, 2014

Tips Penyimpanan Performance Drink

As salam semua.

Terpanggil rasa nak share pasal ni, sebab ramai lagi macam tak aware cara nak simpan performance drink ni lepas dah dibuka. Kenapa kena tahu cara simpannya? Sebab performance drink (short form PD) sangat2 sensitif. Cepat berketul dan keras kalau tak kena cara simpan. Seeloknya lepas dah buka PD, terus simpan dalam peti sejuk.

Kalau beli2 dah memang keras dah, letak je dalam peti, nanti akan senang nak ketuk bagi hancur balik, cuba letak dulu, yg mana PD dah berketul keras cam batu tu.hihi.dari membazir buang letak dulu lam peti tengok camana hancur ke tak.

Sebabnya PD saya pon berketul separuh bahagian bawahnya bila bukak. Awal2 buka tak letak lagi lam peti sebab peti selalu penuh. Then bila macam nampak makin berketul tu, terus letak. Jeng jeng jeng, magicnya lepas tu, (tak ingat brapa jam letak, tryla letak sehari dulu) ketuk2 yg ketul tu, senang je hancur balik. So kesimpulannya, bila buka PD better terus letak lam peti. Selamat Mencuba!

♥♥♥♥♥
Anda berminat untuk dapatkan produk Shaklee? 
Hubungi saya Wawa Pengedar Shaklee anda, 011-19300290. 
Penghantaran (COD) area UiTM Shah Alam, Unisel, MSU, Stadium Shah Alam, Plaza Alam Sentral, PKNS, SACC Mall, I-City, Seksyen 7 (berhampiran Jakel/Pusat Komersial), Seksyen 2, Padang Jawa, Alam Avenue, Jusco Bukit Raja dan kawasan Shah Alam yang berhampiran. 
Pos ke seluruh Malaysia.