My Friends!

Saturday, July 12, 2014

Terjebak!!

Assalamualaikum semua.

Hihi hari ni penat round area belakang Jakel Shah Alam ni, kes nak cari tudung raya punya pasal. Dari jauh memang jalan dah jemmm... huhuhu. (Napelah semua butik tudung blakang tu xbukak malam, malam2 best sikit xpanas, boleh round semua butik kalau bukak). So terpaksa redah jem2 pon. Parking pon penuh td, nasib baik dekat umah je xdelah stress sangat.hehe.

Mula2 tadi g Radiusite, tengok2 tudung lawa byk dah sold out. Biasalah memang ramai org datang xputus2. Mmg plan nak cari shawl color oren nak matching ngan baju raya. So ke Sugarscarf plak lepas tu, bangunan sebelah tu je pon. Kat sugarscarf pon ramai orang, tudung instant banyak kat sini. Lawa2 plak tu.huhu. Rasa nak grab je 2-3helai yg instant tudung tu, tapiiii, dah lari bajet. Haha. So let go dulu, teruskan pencarian shawl oren.

Then, tadaaaa, MADISON CLASSIC yang glemer tu ada lg kaler oren. Wahahaha sukanyaaa!! Memang dok usha2 jugak madison classic bila tgk ramai gila yg beli kata best dan lawa je tgk diorang pakai, kat ig memang ramai yg tggu madison classic ni. Yg ni shawl dah attach skali ngan inner. Inner plak jenis silang, bukan inner biasa tu. (Refer gambar bwh ni k).

Tadi pon xbyk dh kaler madison classic ni, xsilap ada oren, pink, grey, black, brown. Kaler meletop2 semua dah abes. Huhu. Kaler dusty green dia lawa. Melepasss. Hihi. Xpe kalau best pakai tggu restock lagi kita serbuuuu.

So itulah kisahnya, beli MADISON CLASSIC kaler oren. Refer gambar bawah ni yg kaler oren tu, yg tulah yg sy beli, tgk real mmg lawaaa cam lm gmbr. Kalau ada yg nak beli, boleh beli online www.sugarscarf.com, kalau dekat boleh ke butik. Ada lg a few colour yg tggal, happy shopping. (Tajuk terjebak tu sbb akhirnya terjebak jgk jadi geng2 yg gilakan madison classic, uwaaa)
♥♥♥♥♥
Anda berminat untuk dapatkan produk Shaklee? 
Hubungi saya Wawa Pengedar Shaklee anda, 011-19300290. 
Penghantaran (COD) area UiTM Shah Alam, Unisel, MSU, Stadium Shah Alam, Plaza Alam Sentral, PKNS, SACC Mall, I-City, Seksyen 7 (berhampiran Jakel/Pusat Komersial), Seksyen 2, Padang Jawa, Alam Avenue, Jusco Bukit Raja dan kawasan Shah Alam yang berhampiran. 
Pos ke seluruh Malaysia.