My Friends!

Sunday, June 22, 2014

Testimoni Vitamin E Shaklee

Testimoni Meletop Vit E Shaklee. ;)

Akak ni umur 35 tp skin age dia 27. Dia konsisten amik Vitamin E Shaklee selama 2tahun. Ada kwn2 yg muda dari dia cek jgk skin age tp skin age diorang lbh tua dari usia. Hah, camana tu? Smuanya penangan Vit E Shaklee!


"mmg terkejut tgk result tu.. dah la tgh perkhemahan dgn bdk2 kadet polis... sunburn.. tgk result kt komp mmg kulit luar dan dlm sgt elok.. cuma keliling mata je ada hitam2 skit.." ⇨kata akak ni lg.

Istiqomah mmg penting, nak awet muda mmg kna telan vit e hari2, result cpt ke lambat berbeza atas individu, jangan makan sebulan je pastu stop, mmg xdptla hasil yg best tu. Hihi.

Meh sama2 awet muda mcm akak ni, promo vit e masih berlangsung! Sebotol tahan utk 4bulan, ada 120biji, sebiji je sehari.

Berminat?Hubungi sy cepat2!
♡wawa 011-19300290♡
www.norazua10.blogspot.com