My Friends!

Tuesday, June 10, 2014

Eksperimen Vitalea Larut Air

Experiment sy sendiri ni, nak buktikan Vitalea mmg larut air dan xmeninggalkan sisa dalam bdn kita. Mmg btol, 2-3minit dalam air vitalea dah start larut, kemudian siap boleh kacau2 jadi air vitalea then minum, hehe. (Rasa xbrapa best so sy campor madu bru boleh minum, sebab tu prefer telan gtu je dari buat air). Bg preggy mommy yg xleh nk telan tablet, mungkin ni salah satu cara utk telan vitalea, iaitu larutkan lam air dan minum. Boleh juga patahkan kpd 2-3bahagian kalau rasa vitalea bsar sgt.

So setelah buktikan Vitalea larut air, baru lah terpikir sbb tu jugaklah kebanyakan supplement shaklee boleh dibuat masker, sbb smuanya larut air, dan boleh dihancurkan dgn mudah tanpa perlu ketuk dgn lesung. Hihi.

So, Pilihlah hanya yg terbaik utk badan anda ya. Vitalea ni vitamin wajib utk pastikan sy bertenaga seharian.

Wawa 011-19300290