My Friends!

Monday, September 23, 2013

Blogging guna phone

Hihi darat betol la sy ni, baru download blogger utk phone. Patotla mcm susah sgt nk update blog guna phone.

So senang le lpas ni, hehe.

Pd yg baru blajar nk buat blog, dont wori xsusah pon, sy pon baru blajar skali lg after bertahun2 xbkak blog ni, senang sgt, tp make sure blajar slowly step by step, tgk satu2, jgn rushing nanti lg blurrr.hehe.

Sy pon dlm proses blajar lg utk cantikkan blog, tp setiap hari ada je bnda baru sy blajar, n today, nilah bnda baru nya, blogging tru phone.haha jgn gelak sbb sy excited bnda yg smua org tahu guna.

Emm, nak jgak bgtau ni, mstilah kan, blog utk bisnes ni, kna la promote produk sendiri, hehe.

Ni ada set budget utk yg ada kekangan kewangan utk bli supplement. Set budget ni terdiri dari set hamil, set utk kulit/jeragat, set kesuburan, set utk kanak kanak, set kurus, set sendi/tulang dan set menyusu.

semua set ni mmg murah dan berbaloi kalau nk cuba sbgai permulaan. kalau berminat blh hubungi sy ya,011-19300290.kalau nak tnya2 saje dulu pon blh, gaji dh esok lusa ni, boleh start fikir dh nk try produk mana dulu, hehe.