My Friends!

Friday, August 14, 2015

Eye Opener di Pagi Hari



As salam semua.

Lama betul tak menulis kat sini. Biasa touch and go je. Bukak blog pon boleh kira berapa kali je seminggu. Bunyi macam busy kan, busy juga, busy dengan instagram. Hihi. My new platform untuk advertise Shaklee. Boleh follow instagram saya @wawashaklee untuk lebih info produk, since jarang check in sini. Info produk berlambak letak kat ig, dengan testimoni bagai tapi selalu lupa nak share kat blog. Huhu. But no worries sebab saya memang aktif cam biasa jual shaklee, boleh contact anytime untuk order.

Disebabkan pagi ni dapat wasap dari sorang akak (dia amik no dari blog) tanya nak join ahli, so akak tu dah jadi eye opener pagi ni untuk saya update blog ni. Hihi. Even simple je update okla dari takde kan.

So kita tunggu la sape plak nak jadi next eye opener untuk next post okay. Hehehe. Daaaa!