My Friends!

Saturday, May 2, 2015

NEW SHAKER


New shaker in the house! Excited sebab shaker ni sangat cantik. Sebelum ni beli yang brand Elianware, cantik2 juga, tapi yang ni brand Lava lagi cunnnnn. Sebelum ni takde design ni, new design ni dari Lava. So tadi terus la grab 30 pcs untuk stok. In case la shaker2 ni rakus dirembat orang lain. Haha. Barang cantik mesti cepat habis kan.


Untuk customer yang beli ESP, CINCH atau MEALSHAKES layak dapat shaker cantik ni FREE. Siap boleh pilih kaler nanti.

Tadi time nak bayar cashier tu siap tanya, akak jual kolagen ke? Hihi. Sebab beli banyak sangat shaker kan. Saya jawab "takla, akak jual Shaklee. Ni kad akak kalau nak tanya apa2 boleh wasap, hehe." Menyempat lagi promot. Hahahaha. Kena gunakan sepenuhnya peluang yang ada depan mata.

Okay lah tu je nak story, kalau nak shaker cun ni meh beli shaklee ngan akak ye. Hihi.