My Friends!

Friday, April 17, 2015

TESTIMONI SET KURUS SHAKLEE



Testimoni kawan sendiri kurus dengan Shaklee. Buatku makin semangat nak kurus jugak. Buang 5kg then should be okay. Lambat xpe asal sihat dan badan xgelebeh. Meh baca testimoni kawan saya ni.

"Mengimbau zaman gemuk. Macam anak dah 3-4 org walhal baru jer kahwin masa tu! Sadis sebab tak kenal shaklee lagi. Memang gemuk sangat pun. Penah kena hina sebab gemuk,real story yg saya tak pernah reveal selama ni

Lepas kenal set slimming shaklee,turun 7kg dalam masa 5 bulan. Maintain sampai sekarang sebab memang makan shaklee ni tak gemuk and tak kurus sangat just nice org kata

Masalah nya sekarang..org ingat saya ni student pulak! Mana-mana customer jumpa ingat saya tak kahwin lagi. Ingat saya ni budak universiti mana2 ntah. Walhal saya dah berkahwin dan nak masuk umur 30 tahun

Shaklee tipu..kata makan set slimming dapat kurus jer..rupanya..bertambah muda lagi,kulit pun dah makin cantik. Promo April ni memang wajib saya grab lecithin dan cinch promo lagi sekali! Nak maintain kurus time raya nanti yehaaaa!"

Hoho bestkan nak kurus tapi bonus berganda2 dapat siap kulit makin cantik gtewww. Meh grab sementara set kurus tengah promo ni.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Anda berminat untuk dapatkan produk Shaklee? Hubungi saya Wawa Pengedar Shaklee area Shah Alam, 011-19300290. Penghantaran (COD) area UiTM Shah Alam, Stadium Shah Alam, Plaza Alam Sentral, Seksyen 7, Seksyen 2, Padang Jawa, Jusco Bukit Raja dan kawasan Shah Alam yang berhampiran. Pos ke seluruh Malaysia.

instagram.com/wawashaklee