My Friends!

Saturday, October 4, 2014

Shaklee Pon Balik Kampong!

As salam semua.

Hehe tajuk macam apa je. Saje suka2. Produk Shaklee pon balik kampong, bukan tuan dia je balik kampong. Satu kotak bawa balik khas untuk customer tersayang.

Minggu ni set kuruslah paling laris, sempena nak makan daging ni, semua dah standby siap2 pemecah lemak dan pembakar lemak sebagai pembantu untuk cegah badan naik! Hehe.

Ni kat bawah ni bekal shaklee saya yang saya bawa lam beg kemana2. Senang, 1 pillbox ni untuk seminggu terus dah. Ni pillbox baru, cuba je baru beli 1 rupanya best sebab besar dan penutup dia kemas, kena beli lagi nampak gayanya untuk bagi gift kat customer. InsyaAllah.


Okeylah semua, selamat bercuti dan selamat hari raya aidiladha.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Anda berminat untuk dapatkan produk Shaklee? Hubungi saya Wawa Pengedar Shaklee anda, 011-19300290. Penghantaran (COD) area UiTM Shah Alam, Stadium Shah Alam, Plaza Alam Sentral, Seksyen 7, Seksyen 2, Padang Jawa, Jusco Bukit Raja dan kawasan Shah Alam yang berhampiran. Pos ke seluruh Malaysia.