My Friends!

Sunday, October 12, 2014

I'm Back!

Alhamdulillah sampai shah alam kejap tadi. Hujan lebat time kat karak lagi, slow sangat gerak, tapi takpe lambat asal selamat. Sampai shah alam mula2 tak hujan lagi, dah dekat nak sampai amboi lebat pulak hujan turun, hujan ni ikut kami datang shah alam kut.

Otw gerak balik dari teganu tadi singgah kat umah nenek kat Jengka 19, exit chenor, dalam 5minit sampai dah jengka 19. Sebab dekat je so kami singgah jumpa mok ngan tokayoh, sambil2 lalu. Ntah bila nak lalu lagi. Tokayoh tak berapa sihat (lama dah jugak), doakan ye kawan2 biar tokayoh makin sihat. Biasa lah sakit orang tua, moga umur tokayoh panjang lagi, insyaAllah.

Okaylah, time untuk rehat pula. Anak teruna tengah syok layan tom and jerry kat cartoon network, kes kemaruk kelik kg xde channel ni. Bilala nak zzzzz ni. Huhu.

Good night kawan2!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Anda berminat untuk dapatkan produk Shaklee? Hubungi saya Wawa Pengedar Shaklee anda, 011-19300290. Penghantaran (COD) area UiTM Shah Alam, Stadium Shah Alam, Plaza Alam Sentral, Seksyen 7, Seksyen 2, Padang Jawa, Jusco Bukit Raja dan kawasan Shah Alam yang berhampiran. Pos ke seluruh Malaysia.