My Friends!

Saturday, September 13, 2014

Shopping kat Qaira Hijab

As salam semua...

Fuh lenguh kaki berjalan tadi, saje bawak mak jenjalan kat area belakang Jakel Shah Alam, dekat je ngan umah. Mak ada datang sini, reward dia tudung tadi. Pegi Qaira Hijab, beli Halfmoon Rasha (new collection jgkla ni) ngan palazzo (ni dedua saya punye, hihi, reward diri sempena bonus shaklee masuk semalam). 

Palazzo ada sale, rm49 sehelai. Apa lagi grab sehelai time murah ni. hehe. Nak try pakai palazzo plak, ni 1st collection. Selalu beli skirt je. Palazzo ni bukan new collection sebab tu ada sale 40%. Bawah ni gambar palazzo saya beli, yang model Ameera Zaini gayakan ni. Lawa bila tengok real. Tak sabar nak pakai. Ada 3 pattern lain lagi palazzo ni, kalau best pakai boleh beli lagi. Hihi.

Palazzo Qaira Hijab
Ni pulak tudung halfmoon rasha, kaler kat bawah ni saya beli. Bila try memang lawa, rambang mata nak pilih sebab banyak sangat kaler lawa. Jahitan dia kemas, tak jarang, dan terletak sangat cantik, dan size besar jugak. Rm39, berpatutan harganya. Material high quality chiffon.

Ni Halfmoon Qaira Hijab Yang Saya Beli
Cantikkan? Banyak lagi kaler yang cantik tapi macam terbekenan lagi ngan kaler 2 helai cam kat bawah ni. Uwaaaa, masuk lam wishlist dulu, nanti kita beli lagi. InsyaAllah. 

Sape2 nak shopping kat Qaira Hijab tapi jauh ngan butik, boleh beli online kat qairahijab.com.my. Butik Qaira Hijab kat Shah Alam ni tepi butik Radiusite, atas Restoran Jemari. 

Nak beli lagi!
Lepas ke Qaira Hijab tu, masuk ke Sugarscarf pulak, belikan tudung instant awning kat mak, murah jugak, rm35, mak suka yang tu, dah suruh pilih yang lain taknak. Save duit anak dia. Hihihi. Sayang MA.

*credit gambar dari website qairahijab.com.my