My Friends!

Saturday, September 20, 2014

HQ Shaklee Berhampiran Sunway Lagoon.

As salam semua.

Hari ni ke Shaklee HQ untuk restock barang shaklee yang kebanyakan dah licin. Ramai juga student UiTM Shah Alam hubungi saya untuk cod Shaklee area Shah Alam sebab semester baru dah start. Alhamdulillah.

Bagi yang belum tahu, Shaklee HQ dah pindah ke The Pinnacle, berhampiran Sunway Lagoon.

Ha, tengok gambar ni anak saya dok tengok orang main air. Terliur la tu tak pernah pergi. Haha.

Kalau nak search GPS pon senang set kan ke Sunway Lagoon, The Pinnacle bangunan tinggi kat belakang tu je, masuk pintu ke Sunway Resort kalau tak silap.

Ni 1st time ke sini since Shaklee pindah, jakunla kejap. Security pon ketat kena ambil kad pelawat sebelum boleh naik level 9. Tak ramai pon orang tadi, 5 minit dah setel dah.



Playground tak buka pula tadi, ada nak renovate katanya. Kesian iqbal tak boleh main. Takpe lainkali boleh datang lagi. Ni barang yang restock tadi.


Ni pula bakal biras, hihi, gewe adik ipar, dia pon SID juga bawah saya. Bawak dia kenal HQ.