My Friends!

Thursday, August 28, 2014

Saya Menang Fridge Magnet!

Hahaha tajuk over cam menang motor plak. Hari tu join GA ct yg menaip, tak perasan result senarai yang dapat GA tu dah keluar, nasib baik CT tu komen kat entry blog saya. Tq CT!

Yang bestnya nama saya no 1! Hahahaha. Bertuah sungguh kali ni kan 1st GA join dah berjaya dapat hadiah (ok over lagi macam menang kete mazda plak gayanya). Apapon saya happy sangat la sebab dapat benda free, sape nak bagi kan, nasib baik ct ni baik hati buat GA ni. Hehee. Sesambil tu dapat ramai dah kawan baru, best2!

Ok tengah mood nak join Segmen dan GA lagi ni. Tungguuu!

Gambar hiasan semata2. Smileee!!