My Friends!

Thursday, August 14, 2014

Cinch Tea Boost Energy Untuk Berjaga Malam

As salam dan hai semua.

Hari ni rasa teruja nak share pasal cinch tea ni, tea utk boost energy dan tingkatkan metabolisma. Sesuai utk yg nak kurus secara sihat. Berpeluh2 bila minum cinch tea ni, cepatkan proses bakar lemak2 degil. Kalau exercise lgla cepat kurus. Ada customer sy amik cinch tea, lecithin dan herblax, sebulan trun 4kg tnpa disangka! Hehe.

Okey bukan tu crita asalnya, crita asal nk bgtau sape2 yg kerja shift malam, or mommy2 yg nak stay up update blog bisnes ke, update page ke bila anak dh tido,boleh try cinch tea ni. Dijamin xmangantuk malah lebih bertenaga boleh buat smua benda cam superwoman!

Saya biasa consume time tengahari or pagi. Memang akan bertenaga sampai ke malam. Xde rasa letih sangat.

Okey tu je nak stori, hihi. Doakan sy cpt sembuh, demam ni, jangkit ngan anak. Anak dah sihat sikit ibu dia pulak demam. Teman sejati skg performance drink, nutriferon dan vit c. Dan cinch tea pon minum tau, sebab bg sy xlengkaP hari kalau xminum cinch tea. Dann bg saya yang selalu sakit kepala, cinch tea sangat2 membantu kurangkan sakit kepala. Serius!

okeylah as salam...♡♡♡
♥♥♥♥♥
Anda berminat untuk dapatkan produk Shaklee? 
Hubungi saya Wawa Pengedar Shaklee anda, 011-19300290. 
Penghantaran (COD) area UiTM Shah Alam, Stadium Shah Alam, Plaza Alam Sentral, Seksyen 7, Seksyen 2, Padang Jawa, Jusco Bukit Raja dan kawasan Shah Alam yang berhampiran. 
Pos ke seluruh Malaysia.