My Friends!

Monday, June 30, 2014

ESP Terbaik Untuk Gastrik

Assalamualaikum semua.

Sempena bulan Ramadhan ni, mesti ramai antara kita yang risau xboleh puasa penuh sebab GASTRIK. Husband saya pon risau sebab dia penah kena gastrik time puasa, smpai nak pengsan, siap kena cocok kat klinik, balik rumah terus demam. Kesian tengok. Lepas tu, try bancuh kan ESP dan Horlicks untuk dia sahur (yang ni bulan puasa thun lps), alhamdulillah lepas tu xkena dah gastrik sampai skarang.

Sebenarnya husband saya ni degil sikit (ngumpat sikit) susah nak makan supplement, tapi lepas kes gastrik tu, senang je amik ESP semua, xyah pksa, sendiri yang request. Alhamdulillah. So sebsb tu lah Ramadhan kali ni pon menu sahur sama cam tahun lepas, cuma tambahkan performance drink je. 1st day puasa alhamdulillah bertenaga smpai petang, xrasa sangat macam puasa. Xrasa dahaga dan lapar sangat, dan xsakit kepala. Memang saya sangat2 syorkan amik performance drink kepada yang nak puasa. Dan kalau gastrik tambah ESP.

Set Gastrik Shaklee

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Anda berminat untuk dapatkan produk Shaklee? Hubungi saya Wawa Pengedar Shaklee anda, 011-19300290. Penghantaran (COD) area UiTM Shah Alam, Stadium Shah Alam, Plaza Alam Sentral, Seksyen 7, Seksyen 2, Padang Jawa, Jusco Bukit Raja dan kawasan Shah Alam yang berhampiran. Pos ke seluruh Malaysia.