My Friends!

Tuesday, December 9, 2014

Untitled #1


As salam semua.

Comey je kan gambar tu, betul dok apa yang dikata kat gambar tu? Macam betul kan. Haha. Perempuan memang risau (mostly la kan, tak semua) kalau lambat jumpa jodoh, laki plak rilek je kalau tak kawen lagi, tak risau apa pon kan (biasanyalah kan).

Tapi bila dah kawen tanggungjawab lelaki makin besar, sebab tu jadi start risau tu kot. Tapi tak ramai pon yang terlalu risau macam tu. Ramai je yang enjoy kehidupan seadanya, no worries selagi kita berpegang pada landasan yang betul kan. Risau juga tapi berpada2 je semuanya kan.

Moga rumahtangga kita semua diberkati dan kekal sampai akhirnya (tiba2 penutup tiada kaitan, haha). Good night!