My Friends!

Monday, December 8, 2014

Coaching Anak Baru!

As salam semua.

Alhamdulillah. Sabtu lepas beranak lagi 2 orang anak Shaklee, suka sangat2. Sorang ni dok dekat Puncak Alam ni je, kawan satu skolah dulu. Sorang lagi kat Johor, junior stu dorm skolah dulu.

Tadi anak Shaklee yang kat Puncak Alam ni ada datang nak tanya pasal blog dan pasal Shaklee. Nama dia Daliya. Best pulak dok cerita dan godek2 pasal blog ni. Dia memang dh ada blog since 2011 kot tapi terkubur sebab tak update. Tengok2 blog dia lagi cun dari blog saya la. Hahaha. Cuma takde header je. So tadi ajar buat header, dapat la header ni. Cun tak? Hihi.
Header tu download je dari tenet then edit guna Power Point. Senang je. So setel bab header, ajar buat Google Plus plak. Google plus senang je asal ada email gmail. Suka ajar dia sebab dia memang nak tahu so setiap apa yang diajar dia tulis senang nak rujuk nanti. Ni blog dia www.daliyamillia.blogspot.com boleh la follow dia nanti ye.


Rasa cam cepat je masa berlalu time dok ajar dia tadi. Takpe next time boleh datang lagi kita sama2 share knowledge. So sape2 area Puncak Alam, Kapar dan Meru boleh dapatkan Shaklee dari Liya ni ya. InsyaAllah servis terbaik!