My Friends!

Thursday, December 4, 2014

CINCH SHAKE MIX UNTUK KURUS

As salam semua.

Semalam COD kan 1tong cinch choc, lecithin dan herblax kat student dekat Giant Stadium Shah Alam. Mula2 adik ni nak ESP, then bila tahu kelebihan Cinch Shake untuk kurus terus tukar ke Cinch. Bagus betul dia muda2 lagi dah concern tentang kesihatan. Dia tak gemuk pon saya tengok, tapi katanya nak kecikkan paha, insyaAllah semoga adik berjaya dapatkan kesihatan yang baik dengan Shaklee.

Meh kita review sikit apa tu Cinch Shake yang glemer tu.
••••••••••
Cinch Shake Mix adalah minuman berkhasiat yang membantu dalam mengekalkan otot dan memberi rasa puas semasa menurunkan berat badan. 

Dengan pilihan 3 perisa; Cafe Latte, Vanilla dan Chocolate, anda mampu menikmati kelazatan perisa kegemaran anda.

APA KELEBIHAN CINCH SHAKE MIX?


★Indeks Glisemik Rendah - 22 sesuai untuk penghidap kencing manis
★Diperkayakan dengan Leucine untuk memelihara otot semasa anda menurunkan berat badan
★24 gram protein setiap hidangan untuk membantu anda berasa puas dan kenyang
★Tinggi kandungan serat
★Memberikan 35% atau lebih Nilai Harian kepada 21 vitamin dan mineral penting
★Penggunaan soya bebas GMO

APA ITU LEUCINE?


Leucine ini adalah salah satu sumber protein, yang bagus untuk memelihara otot. Cara bekerja leucine ni ialah, dia akan mengekalkan kekuatan otot kita, selepas kita berlapar, diet, ataupun lepas kita senaman membasuh kereta ataupun mengejar anak2. 

Mengikut kajian yang dibuat, para atlet biasanya akan mengalami lemah otot, dan ini menyebabkan jisim otot berkurang. Dengan adanya leucine ini, jisim otot cuba dikekalkan, dan ini membantu otot meningkatkan metabolisme, dan seterusnya membakar lemak yang ada. Jadi, pentingnya Cinch Shake Mix ini ialah kandungan Leucine protein yang bagus untuk orang yang berdiet.
••••••••••••
Kalau berminat nak cuba boleh terus hubungi saya ya. Boleh cod area shah alam dan pos seluruh Malaysia.


♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Anda berminat untuk dapatkan produk Shaklee? Hubungi saya Wawa Pengedar Shaklee anda, 011-19300290. Penghantaran (COD) area UiTM Shah Alam, Stadium Shah Alam, Plaza Alam Sentral, Seksyen 7, Seksyen 2, Padang Jawa, Jusco Bukit Raja dan kawasan Shah Alam yang berhampiran. Pos ke seluruh Malaysia.

instagram.com/wawashaklee