My Friends!

Monday, November 10, 2014

Help Me Please, Background Tak Center Bila Buka Guna Mobile

As salam semua.

Tajuk saspen, haha, actually lama dah saya mushkil ni, so nak tanya kawan2 blogger yang hebat ni, kenapa kalau buka guna phone jadi cam dalam gambar bawah ni ek?



Background dia ketepi, tak center cam buka guna pc. Ke ada saya salah setting? Please otai2 kalau tahu camana nak ubah ni share ilmu kat sini ya. Saya amat hargai pertolongan ikhlas korang. Thank you in advance ♡♡♡