My Friends!

Tuesday, October 7, 2014

Jumpa Acik!

As salam semua.

Fuh, baru sampai rumah dari umah nenek kat machang. Baru balik jumpa acik (acikwatie.blogspot.com) jugak. Acik beli ESP Shaklee sempena harga promo, jumpa kat Machang tadi.

Tak sangka acik muda lagi rupanya, tapi anak2 acik dah besar, bestnyaaa! Hehehe. Beza umur 6 tahun je pon. Terasa tua pulak tadi sebab acik nampak muda, jelessss. Haha.

Jumpa tadi macam dah kenal lama siap selfie lam keta, haha sporting habes acik. Tak sangka kenal kat blog je boleh baik gini kan. Ukhwah terbina rasa macam rapat, macam dah kenal bertahun. Alhamdulillah dapat kawan (merangkap kakak) baru yang happy go lucky!!

Thank you acikkk, nak jugak panggil acik, tak nak panggil kak watie. Sebab rasa cam pelik sebab dah biasa panggil acik. Hehe. Next time umur panjang kita jumpa lagi ok! ♡♡♡

Ni gambar ngan acik tadi amik kat instagram acik, screenshot je (sebab tak install repost). Cepat sungguh ler acik edit gambor. Expresss sungguh!

Saya dan Acik

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Anda berminat untuk dapatkan produk Shaklee? Hubungi saya Wawa Pengedar Shaklee anda, 011-19300290. Penghantaran (COD) area UiTM Shah Alam, Stadium Shah Alam, Plaza Alam Sentral, Seksyen 7, Seksyen 2, Padang Jawa, Jusco Bukit Raja dan kawasan Shah Alam yang berhampiran. Pos ke seluruh Malaysia.