My Friends!

Sunday, October 19, 2014

Resepi Jeruk Mangga

As salam semua.

Tengok kat fb lately demam jeruk mangga dah smua kan. Ore klate panggil jeruk pauh/colek pauh. Pregnant mommy lagila kalau tengok gambar orang post mesti nak time tu jugak. Ada yang jual rm15 sebekas kat fb include pos. Siap boleh buat bisnes pada yang rajin ni. Pada yang malas, order je tunggu posmen anta. Hehe.

Terjumpa pulak orang share resepi buat jeruk mangga ni, sape yang rajin tadi esok boleh buat ni. Untung2 boleh jual, laku ni kalau jual.

Resepi Jeruk Mangga
Selamat Mencuba!
(Nasib xpregnant kalau tidak memang wajib buat sendiri sebab kalau beli kompom kena beli 10bekas, :p)