My Friends!

Wednesday, September 17, 2014

My Collagen Powder!

As salam semua.

Excited semalam start try collagen powder shaklee, ni baru 1st box. Sebelum ni selama setahun jadi ahli Shaklee, dan 3 tahun consume Shaklee tak pernah lagi try sendiri collagen powder ni.

Testimoni semua best2, ada yang tak habis 1 kotak lagi dah nampak kesan, kulit cantik berseri! So sempena bulan ni promo collagen, rembat 1box untuk diri sendiri. Kalau best boleh consume setiap bulan. InsyaAllah. Saya consume setengah sachet je sehari, sebelum tido, jimat, hihi. Sepatotnya 1 sachet sehari, 1 box ada 15 sachet, untuk 15 hari. Kiranya saya ni tahan sebulan sebab amik setengah sachet sehari.

Try dulu tengok after sebulan ni, harap2 dapat kesan best insyaAllah. Tapi still kena rajin cuci muka ya, yang tu asas penjagaan wajah.

Sape nak try collagen powder, bulan ni lah waktu terbaik mencuba! Promo buy 6 free 1.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Anda berminat untuk dapatkan produk Shaklee? Hubungi saya Wawa Pengedar Shaklee anda, 011-19300290. Penghantaran (COD) area UiTM Shah Alam, Stadium Shah Alam, Plaza Alam Sentral, Seksyen 7, Seksyen 2, Padang Jawa, Jusco Bukit Raja dan kawasan Shah Alam yang berhampiran. Pos ke seluruh Malaysia.